Postfix and Dovecot: Not delivering external mails

Hi, I followed this guide https://library.linode.com/email/postfi … 0.19-mysql">https://library.linode.com/email/postfix/postfix2.9.6-dovecot2.0.19-mysql

When I send a mail from my accounts (@mydomain.com) all works fine (the mail is sent correctly to another external like gmail or internal account).

The problem is when I send a mail from external accounts to one of my internal accounts, the mail is never delivered.

Only is delivered if I send from one of my accounts to another. In that case I can see the next lines in dovecot log:

Dec 19 16:24:54 lmtp(15235, [email protected]): Info: 6T4jLQZIs1KDOwAAL1wRtg: msgid=<[email protected]>: saved mail to INBOX</[email protected]> 

And in postfix log:

Dec 19 16:29:54 copprobi-server postfix/lmtp[15326]: B3589255A0: to=<[email protected]>, relay=copprobicba.com.ar[private/dovecot-lmtp], delay=3407, delays=3407/0.06/0.02/0.03, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 <[email protected]>r9IkLjJJs1LfOwAAL1wRtg Saved)</[email protected]></[email protected]> 

But in the other case (external account to mydomain account) Postfix receives and process the mail, but never delivers the mail to lmtp. The line starting with "postfix/lmtp" does never appears in this case.

Can anybody help me please?

Thanks!

3 Replies

We have no clue how your mail server is currently configured, so it's hard to help.

Do you see -anything- in the logs when sending mail to yourself? Google at least trying to connect?

Yes, Google connects and Postfix receive the mail, but it never delivers the mail to Dovecot. Only delivers if is from mydomain to mydomain

Reply

Please enter an answer
Tips:

You can mention users to notify them: @username

You can use Markdown to format your question. For more examples see the Markdown Cheatsheet.

> I’m a blockquote.

I’m a blockquote.

[I'm a link] (https://www.google.com)

I'm a link

**I am bold** I am bold

*I am italicized* I am italicized

Community Code of Conduct